Photobucket

Saturday, September 13, 2008

Bile Sangap Nak Pakai OSX Leopard Part II

seperti yg aku ckp dlm post yg lepas (klik sini) aku memang suke interface os x leopard nih. so kali nih aku ade la update sikit2 je dari yg dulu. wallpaper, dock icon pun dah tukar. icon kali nih aku pakai yg reflective. so nampak lagi real. haha! semuanya cari kt deviantart. so kalo la korang boring2 ngan desktop korang, rajin2 la masuk sana. byk benda yg besh utk org yg gila desktop modding ni. dan kali nih aku gila guna itunes, besh betul benda ni rupanya. selalu guna mediamonkey. aritu saja test guna itunes. memang besh btol! sound dia superb, dan yg buat aku jatuh hati pasal ade cover slider tuh. main tolak2 je mcm ipod. maybe aku lambat tau itunes nih besh. peduli ape aku. janji aku dah syok gune itunes skang ni. hihih! bg iChat, aku gune software Pidgin, bg aku nampak hampir2 nak ke ichat dah. safari plak aku gune add on foxdie blue supaya nampak mcm safari. bg iPhoto plak aku gune picasa2. nak lebih clear, klik je gamba tuh utk full picture. ok?


gamba kedua diatas nih ialah update terbaru. aku buat penambahan. sila lihat di bahagian kiri, yg atas tuh aku guna Rainlendar dan dibawahnya aku guna Samurize.

2 comments:

Razaisyam said...

wah!.

ade power book lah u ni

haha

Elly Rocker said...

haha! powerbook celup :p nak pakai mac tak mampu, jadi dah mengkonvet kekunun os x la sesgt. tapi puas hati gakla bile dpt buat hampir2 jadi :) eh? you makan ape tuh? tak pose!! cuihh!!