Photobucket

Monday, December 21, 2009

Kecintaan baru pada Seoul Garden!

buat pengetahuan semua, ini adelah pemakanan stimbot aku yg pertama semacam ini. sayam dah byk kali asyik ajak makan dekat Seoul Garden. aku kedai mamak aku reti la nak pi makan. jadi Sabtu arituh terus plan turun utk musim cinta bersama sayam. lepas abih sain buku guard kt kolej, gua gerak terus pegi kl. sampai sana sayam tak makan ape pun 1 hari. die kate nak makan puas2 kt sane. aku pun ngikut jelah mana die bawak.

sampai sana tgk tempat mcm besh, lepas bayar dalam RM65 utk 2 org makan, aku tgk si sayam terus amik mcm2 barang kt atas meja tuh. aku tgk die amik mcm2, aku pun bedal la amik mcm2, satu pinggan penuh bebola dan macam2. konon mcm boleh abih le semua tuh. cuih! mule2 aku tak biase sgt nak makan mcmnih. tapi lepas tgk sayam masak2, aku pun join le main masak2 ngan die. DAMN! bbq dia memang sedap gile.. serius! aku ngan sayam hentam tak ingat punya. yelah, bayar rm65 utk 2 kepala, pastu leh makan sampai pengsan. nak tambah sampai temuntah balik pun takpe. sayam dgn aku hentam eskrem plak lepas tuh, 2 kali tambah. last2 dah bloated, aku ngan sayam taktau nak makan ape dah. die tunggu udang, udang takde plak. abih kot?

tapi yg syoknye makan kt situ, pasal leh masak sesame, so mcm besh la, main suap2 lagi *blushing* hihihihih! aku tak kire, bulan 1 pi melaka, aku nak repeat lagi. aku ade bace yg Hawa pun ade makan kt sini arituh, jadi menjadi seronok pula bila Seoul Garden ade kt melaka. yehaaa!!

3 comments:

fara[the]bugbuster said...
This comment has been removed by the author.
fara[the]bugbuster said...

okeh! dtg kl tak kasik tau... OK BYE!

PertMuffin said...

benci!!! makan solgaden tak ajak i pun..! *pukul2 dada elly*

(-_-;)