Photobucket

Friday, December 18, 2009

Perjalanan hidup sebagai peronda

sori naik lori pasal lama tak updet. sibuk bebenor dgn koje (sebenarnya tak sibuk mana pun. cuma malas je) lu org sehat ka? gua sehat alhamdulillah. life berubah skit sejak koje baru nih. mula2 tuh mcm bestla pasal dapat nengok nurse yg nyum2. daging fresh la katakan :p tapi lame2 naik menyampah plak tgk nurse nih. skarang nih guard di sri iskandar byk bg masalah kt aku. kadang2 nak je maki, tapi aku jenis hormat org tua. tapi bila baru2 nih ade org tua nih kurang hajar, gua terpaksa buang keje die, depan member2 dia dan org ramai. mmg bile pikirkan kesian kt dia. cuma dia tak kesian ngan diri dia sendiri. kepada pakcik tuh, gua mintak maaf. gua punye prinsip, time kerja, kita kerja. time gelak2, kite leh gelak2. ade paham pakcik? kepada pakcik tuh, selamat mencari pekerjaan baru. pesanan ini dibawakan khas oleh Pegawai Peronda Tuah Guard :)

5 comments:

Anonymous said...

huh... x lama lg ko ble join donel tram.... you're fired!!! hahahah. jgn addicted fire org dah la elly. Ingat, kita pun slalu buat silap.. :(

Yatt said...

Peh...ganeh..ganeh...siap ada name tag lagi...

Abang Ben said...

muka ko memang ganas dan layak dengan jawatan.

Elly Rocker said...

anonimus : jgn risau bro, ni bukan 1st time aku manage budak. pengalaman PPSMI byk mengajar aku :)

yatt : bos teman pun tak pakai nametag :p

sam : kalo tak, takdelah mase vokay dulu deme paggil teman bonzer :)

jiwajasa said...

atic ober frenshit..