Photobucket

Sunday, March 1, 2009

Terima Kaseh! Terima Kaseh! Terima Kaseh!

pertama : kami nak ucapkan terima kaseh teramat sgt bg mereka yg hadir pada gig semalam di orbit musika. dan juga terima kaseh pada sarip dan orbit crew.

kedua : terima kaseh mereka2 yg sing a long, moshing the pit (walaupun kami bukan band hardcore), slam, menjerit2 nak cd free terutama shidee bacteria sebab Rina Quickie terpaksa bg cd kt dia supaya die berenti menjerit2 nak cd :) cuma kesian kt pyan, harapan dia nak dpt cd free hancur berkecai walaupun die yg pertama melompat bila aku tanya "siapa yg teruna kt sini, dapat cd free". bile masenye ko teruna pun aku taktau lah. dah ade anak pun teruna lagi ke setan? :p

ketiga : terima kaseh kepada kawan2 yg hadir terutamanya empireans, walopun lambat skit datang, aku tak marah. terharu korang sanggup jugak dtg, dan mereka2 yg beli baju kami, beli cd kami. terima kaseh sgt2!!!

keempat : terima kaseh kepada abstrak jingga yg dapat menyiapkan baju seperti yg dijanjikan. korang memang best!

kelima : terima kaseh kepada Herri (bittersweet), Wendy (our x-chinese drummer), Mei (keyboard), Fahmi (trompet) dan Akmal (trompet) kerana menjayakan lagi show ini. The Hans maju kerana bantuan korang jugak. Thanks!

keenam : rakan2 yg melepak selepas gig dekat Vanggey. aku rase happy sgt pasal tengok ramai sgt melepak sekali sampai enam meja bersambung, Budak2 Bodysurf dan Empireans melepak sekali dok sembang hal2 band zaman budak2 dulu. memori yg indah. korang sesungguhnya sgt2 best!!

ketujuh : my bandmate shafa, baha, chor. aku sayang korang. finally kita main show yg sgt2 puas hati. tolak tepi error, semalam memang gig yg best kan? kalo tak best, takkan la baha ngan chor siap join the pit dok shuffle malam tuh mase the night act main kan? korang kene rasuk hantu ke? aku suke ko buat shuffle ketam tuh chor. lawak gila! hahah! yg baha plak dok buat aksi robot. kenapela aku ade lineup gile mcm korang? :)

kelapan : to sayam, yg sgt memahami boipren die sibuk kt gig, walopun ade majuk2 skit malam tuh, tapi u tetap my tembam. ade rezeki nanti tgk b main nanti tau? :)

Regards,
POLIS : The Hansme n rina tgh menggatal

my bokalis : shafa (dah ade awek dah skarang)

my gitaris : baha (ade awek, tapi awek die berdusta)

pemain deram : chor (laki org, gatai nak mampus)

kibodis : cikgu mei (adik wira athotorgh. cunniligus)

tompet men : dari kiri fahmi (budak sekolah gatai), akmal (askar gatai gak)

bekas pemain deram 2003 : wendy (jemputan khas budak cina comel nih)

bekas gitaris 2003 : herri bittersweet (org cakap dia bernard butler malaysia)

the whole family

dari kiri ; wendy (ex - the hans), peyyan (shizuka ben hindu), kujoy (muck), elly (ex - darkthrone), fara bugbuster (ex pemain kerincing belle and sebastian)

credit : fara bugbuster (terima kaseh tangkap gambo kitorg)

4 comments:

Anonymous said...

weh ambik balik la cd ko nie..

tak hxc langsung!

muahahhahahaha...

walaupon aku anonymous

ko tau sape aku!

wonggey!

fara[the]bugbuster said...

yup yup yup mmg best! jumpa mereka itu masing masing dah boroi! dan setable pula.. hahah situasi situasi yang 'priceless' :)

Anonymous said...

aku sebagai penyokong kuat parti haluan kanan pyan membantah ko menyiarkan berita2 karut tentang pyan. pada kami pyan tetap best selalu.. hidup pyan!!!

eddie dewanaga said...

bro, kalo jumpak Rina Quickie lagi, bilang sama dia, gua kirim salam... dan mintak dia bilang sama Belinda Chee, gua sudah cinta sama mata dia yg sepet!!

Auuwww...!!!