Photobucket

Tuesday, February 24, 2009

My 3rd Gig For 2009

SABTU ni jgn lupa menghadirkan diri ke Launch Party The Hans dan Mustard. ade byk goodies nak bg free kt korang. sabtu nih jugak t-shirt The Hans akan dijual dengan harga RM30 sahaja. Hasil usahasama The Hans dan Abstrax Jingga clothing. jgn lupe beli! limited copy je jual beb! ade 2 kaler je. hitam dan putih.


3 comments:

Muhammad Abdul Muhaimin said...

aku singgah raba2 ngn memembe aku yg jaga malaya distro kt alamanda tu..skali belek2 ada baju the hans lah!;)

Elly Rocker said...

ha! sila lah beli :p the hans ade project bersama ngan abstrax jingga. diorg official tee relase utk the hans. so nak baju kitorg, leh cari kt outlet malaya distro dan terus kepada Abstrax Jingga

Muhammad Abdul Muhaimin said...

tu dia dgn penuh gaya!;p dail 600-85-BABI utk keterangan lanjut!:)