Photobucket

Monday, August 24, 2009

mcm mimpi..

tengah gua isap rokok lepas berbuka puasa tadi (alhamdulillah), benda ni tetibe dtg dalam kepala otak. mungkin kerana nikotin yg tgh masuk dengan mengejut, maka otak gua pun tekejut tetiba. abah gua dulu sgt kuat dengan parti ini. tapi lepas dibubarkan, abah gua semacam takde parti ape lagi dah yg dia nak sokong. dia dah jarang sembang politik dalam keluarga gua. In Memory - Parti Melayu Semangat 46! (yg dikatakan perjuangan umno yg sebenar) ape cerite Khairy Jamaludin? gua dengar die dah tak jadi menteri, sekarang die bawak teksi. nak bawak boleh, tapi lu kene cium tgn sifu Mr Os dulu.

4 comments:

eddie dewanaga said...

ramai jugak yg ikut panji ni dulu...

POKTEHZUL said...

Heheheh arwoh ayoh koi dulu bapok kuak nya s46. koi pun sempat ngundi s46. Lepas bubor dia join PAS terus hingga ke akhir hayat.. sedih koi ari nie genap setahun dia meninggal kan koi.. dia meninggey dalam bulan ramadhan..

Elly Rocker said...

eddie : memang ramai jugak yg ikut, tpi tak begitu popular

pokteh : takziah pokteh, memang ayah kite sekepale :)

Semutaro said...

tak cukup lagi satu kaler warna merah...kalo ada 3 kaler nieh aku rasa ramai yg join...ahahaha...pusing2 semua org bn gak...dalam pkr pon org bn gak...merajuk masuk pkr...kena pujuk masuk bn balik...pendirian masing2 pasal duit jek skrg..ada kepentingan masing2...dalam pkr pon banyak musuh dalam selimut biler2 masa tgh dok tidoq ada org tikam belakang....belakang???....baik sokong pas jek...aku pon sokong pas skrg walaupun ilmu agama tak berapa "pas"....tapi sekurang-kurang nya leh tgk dan menilai dgn mata kepala mana yg baik mana yg buruk...luuu pikirr laaa sendiri...otai rok pon dah sokong pas laaa......feeewwwwiiiiittttt!!!...berbaloi-baloi...