Photobucket

Sunday, May 3, 2009

Bising Bukan Jahat


lama tak tgk pyron sama langsuir perform, so i will attend this gig. kene carik balik jaket patches ipoh metal militant, tah ade ke tak lagi jaket tuh. lama tak pegi gig metal. tapi kan, mak aku ckp bising tuh jahat. :) lagi satu, nape buat kt dewan carsem tuh lagi? dah ramai yg cakap dewan tuh memang barai kalau buat music performance. kalau buat malam amal, hari setiausaha dkt dewan tuh okla. hahaha. maksud aku kalo pakai barang baguih pun, dewan tuh takleh nak bg sound yg sgt baik, dah byk gig gagal kt dewan tuh. harap organizer kalo sempat, tukarla cari dewan lain. dah banyak band komplen woi. TOLONGLA JGN ADE LAGI GIG KT DEWAN TUH.

2 comments:

Abang Ben said...

Langsuyr perform tanpa gitaris yang hensem? Aduh... boleh ke?

Lea di hujung nyawa said...

haha, jumpa disana :D