Photobucket

Friday, April 10, 2009

Hijrah? *UPDATE*


ada satu benda akan berlaku, bukan hijrah ke tempat lain, tapi hijrah dlm diri.. Harap semuanya baik2 belaka :)

Update #1 : sudah diberitahu kepada mereka yg berkenaan, mereka menerima dan memahami. thanks bro :)

Update #2 : bubuh gambo tgh pakai bj band HIJRAH (old The Pilgrim). Thanks to Pokrol (editor Holiday In The Rain zine) bg baju nih, aku sayang gila kt baju nih. sgt2 rare :)

Update #3 : dah diberitahu pada kawan2 terdekat, hanya sebilangan yg memahami :)

Update #4 : 25hb April ini, Wuhuu adelah gig terakhir aku dengan The Hans. last performance dgn band yg aku sayangi. dah lama susah senang dgn band ini. sedih pun ada :) (FYI - cuma aku saja yg tiada, The Hans akan terus mewarnai persada music tanahair : mcm cilake je ayat aku :p~)


9 comments:

eddie dewanaga said...

bro... apa cerita??

- stop smoking..??
- kena pinang..?? (feewwiittt...!!!)

hahaha...

Muhammad Abdul Muhaimin said...

tak payaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

;p

nak kote?

dekkai said...

tau dah ape dia :P

semalam baru elly gtau

yg tuh eak? :*

Elly Rocker said...

eddie : bro, smoking taktaula bro, camno nak berenti, dah ketagih nikotin :) Kawin? dalam kearah itu sebenarnya, sebab itu hijrah dilakukan untuk kearah itu dan sedang mencari hidup yg lebih sempurna :)

mimin : benda yg aku buat nih ko bakal marah kt aku mimin, but aku terpaksa :)

dekna : syhhh.. diam, cubit tgn tuh nanti kang :p

REALSYS COMPUTER CENTRE said...

bro ni bukan kena pinang laa eddie oit, tp hijrah stop makan nasik vangge green town ipoh! dia penangih tegar nasik tuu, hahaha!

undomesticwifey said...

hoh..saya macam dah boleh agak hijrah ape sejak update #1...

takpe la. lagi pun it is for the better..bukan kehendak orang lain tapi kehendak diri sendiri. kan??

Wishing you good luck and the best in everything you do.

*hugs dari jauh*

dekat dekat kang ade orang marah
:-)

eddie dewanaga said...

all the best...!!

beb, lu quit The Hans ke??
nak form band baru??

Elly Rocker said...

realsys : tok, jgn bocor rahsia. haha! sambal calit rules :p

wifey : tima kaseh kerna memahami. ala, pelok le dekat2!!

eddie : tadak band lain, berenti main music, tapi tak berenti music, cuz i love music so much!

jiwajasa said...

huhu...

kawang, mung ada lagi simpang baju nih?

mmg mung peng-hijrah yang sejati!

bereh boh!