Photobucket

Tuesday, September 23, 2008

Cuz You're So Great and I Love You :)

dataran pahlawan 200908
a famosa 200908pengkalan balak 210908

*seronok bile ade org sayang *blushing* :)

16 comments:

pjoe said...

olo lo lo
sweetnya

KOREK IDUNG TU TK BATAL PUASA KE BANG!
HAHA

Elly Rocker said...

cucukan itu bertempat di luar hidung, hahaha!

eddie dewanaga said...

fuh...
harum subur dihati lagi...
(bumiputra rockers)

**cuma 2 benda yg gua jeles dgn lu ni bro, kekaseh ati yg cun, dan t-shirt 'Black Sabbath' yg mantol tu...!!

:)

Elly Rocker said...

tuh baju2 peninggalan masa zaman 90an dulu selain dari slayer dan gorgoroth. yg aku ralat tuh 2 baju dah hilang. carcass - heartwork sama iron maiden - fear of the dark. damn!!

Razaisyam said...

cesssssssssss

kate nak tunggu i

menci u!!

fara[the]bugbuster said...

auwwwwwwwwwwwww so sweet *muntah*

fara[the]bugbuster said...

auwwwwwwwwwwwww so sweet *muntah*

BENTARA said...

gua doakan lu orang kawin cepat. Makin lama berhubungan makin kuat bisikan syaitan buat benda tak senonoh.

KuNora said...

cepat-cepat kawin ye. Berkat!

Elly Rocker said...

razaisyam : maaf yunk, i dah ade org lain yg lebih memahami i :p

fara : aik.. jeles ye. haha!

abg ben : amin :)

kunora : aminnn jugeeeee :)

Pyanhabib said...

selamat hari raya aidilfitri

malammalam said...

uhh??

mmg romantik berdating sambil mengenakan kemaja band yang menyembah saitan itu..
patutlah awek itu begitu menyayangimu...

cepat2 la kawin, mmg kawin ini ada lah best amat!

selamat raya,kawan..


p/s;geli2 aku melihat gambar kamu mengawal kekacakkan di tepian pantai itu..

matahari said...

nyumm nyumm..goreng pon sodap hehe ko la!!,bkn dia..

Elly Rocker said...

bro pyanhabib : selamat hariraya juga bro :)

malam2 jasrule : isyaallah, doakan aku cepat2 menikah :)

matahari : nak ratah aku ke? hahah!

Fara said...

hoho. sweet nyer elly neh!

zatix said...

alalalal ngah..comei2