Photobucket

Saturday, May 24, 2008

Sick Of It All Show Cancelled!


Dear all, Yes it is true! Due to issues with permits from the government the show is now CANCELLED. For those of you who had purchased the presale tickets, please contact your ticket agents or go back to the store you purchase the tickets for a refund. We apologise for the inconvenience caused - Clockwork Records


sayang sekali bile masalah permit yg menjadi punca. nampaknya aku tak lah merase sedih, kerna pada hari yg sama aku perlu attend kenduri kawin kawan aku. so, takdelah nanti yg belagak dpt tgk sick of it all. yehaaa.. sama2 tak dpt tgk. :p apepun harap dpt arrange elok2 utk soia lain kali. kami pasti sangap kalo tak dpt tgk SOIA! cume yg lawaknye, nape acab leh temasuk plak dlm tuh. ke pasal organizer nak push masuk band bwh label die? kalo ye pun jgnla janggal sgt. skinhead kite bukan mcm skinhead kt usa. skinhead kite sini byk ikut skinhead uk. teramat2 janggal. tapi aku nak ckp ape, dah label die yg organize, mesti nak push band bwh die. tapi memang kelakarlah. hahaha! pandai tang buat lawak. nasib die tak bawak dewa 19 main ngan soia. lagi la lawak!

4 comments:

Wan said...

apehai tulisan kecik benor ni ?? saket mate aku nak membace nyer..

Elly Rocker said...

beb, dari tahun lepas aku tulis gune standard font nih takde sape pun komen. tetibe ade org komen font kecik? pegi tebalkan spek ko tuh lagi bro :)

komen tuh bg bernas sket, jgn main serkap jarang jerk :p

my blog, my own fucking idea, my own font, my own mine :)

psychophatic a.k.a ted said...

yer ker,,,pasal permit ...ehehe...jgn ler ko percaya elly...permit tu dah lama kuar...tang kensel kan coz gig tu clash dgn soilwork...dier takut org tak ramai datang...info nie aku dapat dari sumber yg boleh dipercayai

Elly Rocker said...

baguih beno die buat camtu. aku taktaula pasal info yg aku dapat malam kensel tuh adelah seperti yg di paste kan pada blog nih :) so ia adalah alasan sajelah ek? janji aku tak ralat tak dpt tgk. sama2 tak dapat. yabedabedu!

eh ted. kawin tak bgtau! cubitkang

astrobutton taknak reunion ka? haha!