Photobucket

Monday, August 16, 2010

perlukah berpura jika nak berada dlm satu2 komuniti?

perlu : jika benda itu kita yakin kearah kebaikan dan long term punya keputusan.

tak perlu : jika kau cuma pura2 dan anggap ia cuma nk nampak cool dlm sesebuah komuniti.

SUSAH SGT KE NAK JADI DIRI SENDIRI?

P/S : nasib le kawan aku dah pesan awal2 sikap dia. aku kesian kt dia sebenarnya.

2 comments:

Abang Ben said...

poser ke?

Elly Rocker said...

dlm komuniti music mungkin boleh dipanggil poser, tapi klo komuniti lingkungan sahabat boleh ke kite gune perkataan poser tuh abam sam? :p pasal dia bukan berubah haluan music, tapi berubah perangai menjadi bukan diri sebenar. tapi bile tua2 nih, mmg tak amik pot sgt hal2 begini. cuma dah lama sgt, mata ni jadi meluat nk tgk. rasanya mungkin nk mendiamkan diri sahaja kot :)