Photobucket

Friday, October 2, 2009

tak pernah tgk filem Empire Records?


tak pernah? sini aku bg link torrent korang leh dolot dvd punye version (extended) filem nih. ade part2 yg dipotong dlm vcd, so dlm dvd nih lebih pahamla skit :P GREAT movie, GREAT quote, GREAT actor :)

6 comments:

zan said...

Filem ni memang terbaek!

Pernah memiliki versi VHS.

Tapi lepas sekali tengok tukar balik kat Speedy pasal ada rosak.

Ingat dapat claim yang baru sekali dia tukar citer lain pulak..

Damn!

Elly Rocker said...

DAMN THE MAN! SAVE THE EMPIRE! :p

eddie dewanaga said...

ini gua suka ni, liv tyler masih suci, blom kena 'usik' lagi...
manager yg cool, ada drumset dlm ofis, record store idaman dgn pilihan lagu2 soundtrack yg jitu!

crew2 yg bertugas cukup best!

berbeza betul dgn record store kat malaysia ni, gua tanya itu takde, ini takde, itu tak sampai lagi, ini tak boleh jual....

haram jadah!

Elly Rocker said...

tower records use to be the best record store.. skang nih tahla.. is it still the best? lagipun empire records mmg kisah sebenar dari sebuat outlet tower records di US :)

Elly Rocker said...

FYI INFO : empireans dulu ade buat tag mcm tag empire records. tapi tag gua dh hilang taktau letak kt mana. demmm. hawa! jgn nak eksen, aku tau lu still ade tag empire "I WORK HERE"

PertMuffin said...

(-_-;)

aku buat kalung letak kat leher rayyan buat macam tangkal halau hantu. kofff!!!