Photobucket

Sunday, September 13, 2009

hello boss?

ape khabar? ade baik ka semua? bagaimana dgn puasa korang semua. kalau asyik dok ngutuk org, baik takyah puasa lah :) tinggal seminggu lagi nak puasa, terasa sedih plak. jgn lupe kejar solat terawih 10 terakhir nih, tapi jgn di lupe jugak solat fardhu. ygdok pegi vanggey selalu tuh, bawak2 insaflah. umur dah tua. takkan nak perangai mcm dulu lagi? tak bangga mana pun kalo setakat order nasik belakang kedai. tak rambo langsung :p saja nak bgtau, dalam masa berpuasa nih, ramai kawan2 lama aku dpt jumpe kembali. memang rindu jugaklah. ade yg dah berubah, ade yg tak berubah langsung. tapi kebanyakan byk yg berubah lebih bagus. alhamdulillah.

majlis buka puasa kali nih taklah sekerap mcm dulu2, tahun nih rasanya baru 2 kali saja. paham, masing2 ade keluarga. harap nak dekat2 puasa nih majlis berbuka puasa antara kita boleh dilakukan sekali lagi. bg yg tak balik2 langsung tuh yg syok sgt dok kt sana, balik time krismas je lah ye :) tahun nih aku tak turun jumpe tersayang. kesian die. tiap2 hari sedih je, mintak aku pegi jmpe die. jgn sedih ek sayam. pas raya i turun jumpe you. i promise!!! :p ade 2 tudung i nak beli dekat you :)

oklah boss, saja nak berceloteh. nak updatekan blog. bdn dah peluh2 masak daging goreng cili. selamat berbuka kawan2. raya nanti kite kutuk balik ye? hihi :p

1 comment:

.:Lacunatic.junked:. said...

lu pose ek elly? :| wat unbelibebel