Photobucket

Monday, January 5, 2009

To Semut aka K-rol, Selamat Pengantin Baru


Kawan, selamat Pengantin Baru buat kamu dari aku. zaman huha2 dah takde dah sekarang. All the best buat kamu ngan isteri. moga berkekalan bro. Jgn lupe Empireans yg lain :)

7 comments:

fara[the]bugbuster said...

tahniah kepada encik semut dah isteri... *sambil menabur bunga rampai*

eddie dewanaga said...

bergambo dlm utan..??

zaman hang tuah ni...
:)

Mohd Jayzuan said...

foah, semut pun kahwin? last time lepak dgn dia 2 bulan lepas, pekena cendol kat pekan razaki!

Muhafis said...

tahniah semut.. tak mcm semut pun org nye.. =p

Life In Mono said...

cantek nyer gambar beliau

zatix said...

oh dah gambir si semut ini, selamat berbahagia

semutaro said...

thanks....uh...sesapa yg tak hadir majlis huru-hara aku tue nanti terima laa balasan nye yeee...alamak lepas nieh tak leh laa ngorat lagik...aarrghhhhhh...eh lupa ada kekosongan lagik 3 miahahahaha...