Photobucket

Thursday, November 6, 2008

salah ke kalo kite ketagih sekali sekala?



nasi ganja yang kalsom.. kau memang menghantui hidupku!!

bile nak tido teringatkan kau, bila rindu teringatkan kau. sebab tuhla org cakap dadah tuh bahye. *makan nasik+ayam kepak+telor masin+sambal calit sambil nyanyi lagu benci dadah*
"kami benci dadah! kami benci padamu! tetapi tidak, pada nasik ganja!!"

to boi : print gambo kt atas, lekat kt dinding. takla nanti ketagih je. ops, lupe nak ckp, boi ialah penagih tegar makanan nih. 2 benda je die suke dlm dunia nih. sex dan nasik ganja :)

bagi penagih tegar yg nak makan nasi ganja malam2, diorg dah bukak outlet baru, dekat greentown business center. jgn risau, rasenye sama je mcm kt yang kalsom. cuma rase aneh bile makan nasi ganja malam2 hihih!

23 comments:

Razaisyam said...

hahahaha

nasi ganja memang true ipohian!

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Lepas tu pekena plak teh ais Yong Suan, terus rasa macam penagih heroin tegar baru lepas injek!

THECORESYSTEM said...

alamak!rindu nyaaa....aku pun ketagih nie...
wonggeyyy!!

matakucing said...

ermm ramai orang tu beratur sampai luar kedai..kat mana ni bro.

Geng Metal said...

hengatkan ketagih hape tadik ... thehehe

Elly Rocker said...

elly : tak ipoh kalo tak makan nasik nih. kene suh pjoe mkn, leh tgh die jerit2 mengilai mcm gurl kene rogol sebab pedas gila

ttb : kalo aku, memang kene minum ngan kopi putih ais.. lengkaplah dadah itu akhirnya

azreen : haha! lantak! bior menggigil kome!! tgk lagi gambo tuh! pliss!!

matakucing : mmg tetiap hari beratur. kalo dtg dlm pukui 12-1 thghari, jawabnye beratur sampai ke 2 kedai tepi tuh! nih btol2 kt ipoh town. dekat ngan balai polis pekan baru. kalo dulu ade duit skit time lepak pasar bulat SYJ, mesti pekene, pasal dekat je, jalan kaki. kalo takde duit tepaksela aku makan donat kt tepi jubilee jelah! haha!

gengmetal : nih pun ialah ketagihan juge namanye. kalo tak, takde org panggil nasik ganja bro :)

eddie dewanaga said...

gua penah dgr tentang ke'famous'an nasik ni, at first, gua ingat ia satu gurauan, rupa2nya kejadian benar ye...

Elly Rocker said...

eddie : set die simple je eddie. nasik, ayam merah famous die, pastu kuah pedas, timun, telor masin dan last sekali sambal calit ( die rase pudina sambal nih, yg jadi calitnye dulu diorg gune jari je calit sambal tuh kt tepi pinggan)

matahari said...

bila aku turun ipoh ko x pernah nak pelawa pun..agak2 ko kalo layan dgn sirap jamban ko tu aku rase lagi stim kot haha!!!..

THECORESYSTEM said...

syam dah kempunan..haha!x pe syam,nanti kita lepak memalam kat sdn bhd vanggey tu...ajak Man Rani SYJ sekali....kita belanja dia.
otai Debu Khayalan

Yatt said...

Alamak! Nasik ganja! Tiba2 rindu nk balik ipoh...isk isk...

Errr... tapi teman tak makan nasik ganja ni yop. Heheh...

Radius.F said...

nasik ganja? 1st time aku dgr..
dia bubuh ganja ke?

deen said...

ahh..ketagih plak aku tgk entry nih....vonggeyyy....

deaf_angel said...

aku suka gambo paling atas tu dari luar..nampak kedai, nampak orang beratur..
satu gambo seribu cerita \m/

Nadia said...

pasni cite apa plak? MG? aku skang rindu tau foo fah ipoh n mi wantan kat food court ipoh parade. uhuk..uhuk..

b said...

waaarrrggghhh..ketagih ke beb???
weekend ni aku balik...singgah jom!!!

Life In Mono - Art and anything Vector said...

MG ader lagi ker beb???

ilovebudu said...

lagi sedap nasi lemak kedai cina kat greentown bus.centre...kekekeke

nasi lemak sambal kaler hitam..best benor!...n.ganja pun best..kekee

ihsan_huhu said...

kl ketagih sekali sekale tuh bukan ketagih namenye...

kl ketagih hari2 mau..xdpt r skali skale

despairxhc said...

bro .. ini mmg terbaik ... dah lama tak jumpa nie ... kl mmg takde .. kalau ada pun tak sama cam ipoh ... demmm ...

undomesticwifey said...

ahhh....kat greentown tu bukan sedap!!! kat jalan yang kalson jugak sedap!!!!

-bekas penagih tegar nasik ganja-

Minister Of Mind said...

apese teman tak tahu pun pasal kewujudan nasi ganja nie....celah mana tue yeop

Boy said...

nasi ganja aka wonggey wonggey...dari kecik sampai la aku dah 30 an ni masih best..kekadang ada yg buat tercirik..biasa la...yg pelik depa bukak branch kat ipoh garden ke mana..tak a sambutan la pulak padahal taste sama jer