Photobucket

Wednesday, October 10, 2007

Salam Aidilfitri Dari Angkasa Raya!

Dr Sheikh Muszaphar Shukor antara seorang dari rakyat Malaysia yg sangat2 bertuah pada bulan Syawal kali ini. tersgt2 teruja bila melihat lintas langsung di kaca tv. dan sememangnya tak semua yg lahir dari tv itu jahat. nampaknya kill your tv perlu dibuang untuk sementara waktu, syabas untuk anak melayu kita. dan yg sgt kita perlu bangga ialah bagaimana majlis fatwa bersusah payah untuk memberi tunjuk ajar kepada angkasawan kita untuk tidak lupa pada yg lima. dari kami yg berada di bumi.. mengucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada saudara Sheikh Muszaphar, semoga dapat pergi dan pulang dengan sihat dan ceria. kami disini menunggu cerita2 cantik dan indah dari Angkasa Raya!
------------------------------------------------------------------
"For here
Am I sitting in a tin can
Far above the world
Planet Earth is blue
And there's nothing I can do.."

David Bowie - Space Oddity


3 comments:

PertMuffin said...

aku baru je nak tulis pasal orang naik ke bulan nih...nasib kau dah tulis dulu..
Bangga gile aku semalam...
terhamatzzz berdebar aku masa nak berlepas tu..

dan yg teramat penting is Dr.Sheikh tu very the hensem..!!! rugi aku tak kawin dengan dia...hohoho!

i lup yu dr.sheikh azat!

Elly Rocker said...

ya kek.. aku pun rasa teruja sgt2.. lagi2 ada bendera kita dkt roket tuh.. nampaknya penantian DAP selama 50 tahun terubat. roket berjaya ke angkasaraya! pasri lim kit siang menangis2 di rumah sambil minum todi. alamak.. aku di tanah jajahan dia. cis!

laki kau yg crusty blek metal tuh kau nak letak dimana? cih! dia memberi kau anak yg comel. ingat itu!

PertMuffin said...

ah!! nampaknya kau juga perlu mengahwini gadis yg lebih cantik supaya dapat anak yg comel.
kalau harap genetik kau saja...
hei, cukuplah! indon dah terlalu banyak bersepah di malaysia ini!
koff!!