Photobucket

Sunday, September 2, 2007

Untuk Pencinta Indie Pop Scene


aku terjumpa link FTP mp3 band2 indiepop / tweepop / shoegazing / dreampop. memang tgh dok dolot nih.. teramat byk sgt. terutama sekali dari Sarah Records. Sarah rec byk mengeluarkan band2 tweepop/C86 pada era 80an, dan sape yg meminati shoegazing,(namanya dah menunjukkan bagaimana mereka main, yg byk memandang ke lantai) dikatakan muncul bersama2 dgn scene crust di UK, dan pernah dikatakan scene yg pelik. apepun aku amat2 meminati music jenis ini yg kite kenal diglamorkan oleh band seperti The Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine, 800 Cherries, Talulah Gosh, Ride dan Catherine Wheel(aku dah dpt discography band Ride! besh gile!! punyerla susah nak dpt) dan yg paling besh.. aku dapat stuff dari fruit records! yeehaa! tapi untuk pengetahuan.. link FTP ini sementara saja.. bila2 masa saja die akan off.. jadi selagi ade masa nih.. cepat2la download.. terutama sekali stuff2 dari sarah records. kite kt Malaysia susah nak dpt stuff mcm nih! cepat dolot!

FTP LINK CLICK HERE!

p/s: the link close.. sorry guys and girls! :)

*credit goes to IndieSurfer Blog, thanks for the sweet stuff!

2 comments:

anzo the blog said...

layannnn ni..best dapat jumpa blog malaya macam kamu..aku link kan kamu ok..

Elly Rocker said...

oh oh? anzo.. tapi link ini dah mati.. kerana pengdolot terlalu ramai.. so tuanpunya link telah menutup linknya.. hahaha.. tapi aku sempat dpt byk.. berbaloi seharian suntuk mendolot dari link itu. :)