Photobucket

Thursday, September 27, 2007

Bohsia69 the Christmas Chia

ya... inilah binatang peliharaan aku suatu masa dulu.. setiap hari aku tepaksa pegi ke cc kerna nak bg dia makan.. binatang dan permainan aneh ini ialah NEOPETS. satu kegilaan kami budak2 empireans sehingga sembang dikedai makan pun sembang neopets. terima kasih kepada bomoh tudung kerna mengingatkan aku pada buah hati aku ni. jadi aku ingin semadikan kecomelannya di blog aku.. papa rindu kamu! lama tak jumpe bohsia comel ini. dulu lebih comel, kepalanya ade tanduk rusa santa klos tuh.. sekang dah turun pangkat menjadi hamba santa pula.. ai.. apa yg membuat aku addictbermain benda ini? selalin dari memberi makan.. makhluk ghaib ini boleh diajak battle bersama pembela yg lain.. bole mendapat pingat, buat hotel, ada bank simpanan sendiri, dan yg buat aku gila dulu ialah permainan black jack! bohsia69, papa dah byk abih duit kerna nak mencari rezeki di meja black jack.. haahha! dan jugak permainan roda berputar yg pasti dpt benda2 aneh yg boleh membuat belaan kau jatuh sakit/berkuasa. adakah sapa2 nak mencuba bermain benda ini? hahahaha.. !!


8 comments:

Nezjoe said...

wahhhh
macam best je ni!
boleh cuba ni!

siap boleh ajak battle, best gak ni
hehe
nape letak bohsia69 dude?
ada cerita sebalik nama munggil itu?
hahha

Elly Rocker said...

ade ceritanya.. aku letak nama bohsia69 sebab nama binatang nih CHIA.. jadi tuh yg nama die bohsia69 :P

taktaula bg ko mcmana.. tapi aku addict sgt2 dulu main neopets nih.. sampai pagi2 on9 nak bg die makan. sbb takot die mati.. rupenye dah 4 tahun aku tak bg die makan.. die hidup jugak. ciss!

PertMuffin said...

rupanya...selama nih aku yg jaga Bohsia kau tu!!
bukan dia saja, malah neopet nuar, neopet maini, neopet ariyah semua pun aku yang bela!
aku mmg penjaga kebajikan anak2 malang yg sering diabaikan oleh penjaga tak bermoral seperti kau semua!!!

owner neopet: dewicinta

Elly Rocker said...

hehei.. kau menjaga atau mencuri duit kami dan potion kami! aku bukak tadi.. apa pun peralatan dah takde.. ai.. kau gagal menjadi ibu angkat yg baik kepada si comel aku cik boh.. *peluk bohsia kuat2, cium pipi dia* mama angkat tiri buli adik ya? nanti papa pelempang die.. jgn risau ye bohsiaku?

fara[the]bugbuster said...

aku dah create.. heheh sejenis arata... nama dia bugbliboo.. ajar le aku main...

degawan said...

hah..kau dua2 pun sama!penindass!tgk,merahjelita 3 beranak hidup miskin.sampai gincu yang dijual dalam kedai sendiri pun dah dimkn!ini semua gara2 penindasan makhluk neopet kaya..makhluk kaya mmg tak boleh harapp!!!

luahan hati,
working class melita a.k.a merah2jelita (-_-;)

Elly Rocker said...

selamat dtg ke dunia neopets cik fara!yaa si robet palmer juga bela.. binatang dia spesis korbat.. berbentuk kelawar pondan.. tak kuat pun.. tapi boi bela pasal die benda exotic. hahaha!

hehei.. kau yg tidak erti menjaga, nama anakmu pun sgt lawak. cuih! jgn hanya merintih! pergi jaga dia balik! pow hawa.. aku br pow dia 20k NP. baru lepas berjudi, dah menang 600 np! yehaa! bolehla aku beli buku dan alat berenang untuk mereka :)

fara[the]bugbuster said...

apa nama pet robet ek?