Photobucket

Monday, August 17, 2009

Memang "Holiday In The Rain" Sungguh!

mcm post yg bawah nih, aku telah pun selamat pulang ke ipoh, dan sudah selamat bercuti2 cinta. ingatkan saja meminjam tajuk fanzine jasrule saja.. rupanya ia memang satu percutian yg sgt2 hujan nya.. aih, tak baik mengeluh. sape yg turunkan hujan? haa..




1. pagi nak gerak kestesen bas nak naik bas ke melaka, HUJAN
2. sampai kt tampin dgn sayam, dengan niat nak jalan2 situ sebelum pegi air panas gadek, sampai saja ke destinasi gadek, HUJAN. jadi lepak tepi makan buah longan saja sambil hujan turun mencurah2. *mata asyik menjeling2 je kt dlm kawasan Air Panas Gadek* sedihnya
3. pagi nak plan pegi zoo negara, tapi HUJAN juga. jadi terpaksalah lepak saja di sekitar kawasan gig di jalan klang lama.
4. nak jalan2 di seremban, jadi makan tgh hari dikawasan umah fara. sup ekor dan masakan kampungnya memang terbaik! habis bayar, HUJAN pun turun lebat. jadi tunggu jab main kucing kt kedai tuh.
5. plan nak pegi seremban, HUJAN turun sepanjang perjalanan di highway. nasib sampai dekat seremban 2 tak hujan. jadi lepak2 situ teman tiqa nak shopping. *amboi, byk barang yu beli yee*
6. masa utk pulang ke ipoh, sepanjang perjalanan sampai ke ipoh.. HUJAN sahaja.

so, ini memang sgt2 kena dgn tajuk Holiday In The Rain bukan? hahaha. apepun, gua sgt2 happy dpt bersama sayam dan kawan2 sepanjang perjalanan mencari cinta nih :)

babai..

5 comments:

jiwajasa said...

so in love..
so in rain..

eddie dewanaga said...

rahmat tu...

berkat cinta yg suci beb!

flip-flopping said...

hehe. sian die x dpt mandi air panas gadek.
t kite gi repeat ye?
pas raya.

i love you~
:)

Wan 84Clicks said...

mandi ayor paneh tak dapat .. mandi ujan da..

fara[the]bugbuster said...

kedai makan nsik berlauk tuh mmg TERBAEKK!!! next time cuba ketam masak lemak dia ... murah BAI! *ayat in-thing*