Photobucket

Sunday, November 30, 2008

Minnie Riperton - Lovin' You

malam tadi lepas balik dari penang, aku minum air ginger beer setin, pastu tido. aku tejaga kejab, dlm mamai2 tuh, lagu ini berkumandang. damn.. aku rase malam aku tido semalam sgt sweet sambil dgr lagu nih. yup, dia ialah Minnie Riperton. ehem.. saye sayang kamu *blushing*



Lovin' you is easy cause you're beautiful
Makin' love with you is all i wanna do
Lovin' you is more than just a dream come true
And everything that i do is out of lovin' you
La la la la la la la... do do do do do

No one else can make me feel
The colors that you bring
Stay with me while we grow old

And we will live each day in springtime
Cause lovin' you has made my life so beautiful
And every day my life is filled with lovin' you

Lovin' you i see your soul come shinin' through
And every time that we oooooh
I'm more in love with you
La la la la la la la... do do do do do


4 comments:

fara[the]bugbuster said...

kenapa aku dgr lagu nih mcm sedih? hahahhaha... penang ok kah?

zatix said...

ngah..aku suke lagu ni..oh ingat lagi kite due memang suke oldies2 lentok sebegini..hoh

deaf_angel said...

lagu ni sampai skarang radio masih main eh..

Elly Rocker said...

fara : lagu nih tak sedih, tapi sweet :p

deksu : btol tuh deksu, ganas2 jugak. tapi oldies tetap dihati kite :p

deaf : aah deaf, masih lagi dimainkan di radio2.. :p