Photobucket

Thursday, January 10, 2008

Salam Ma'al Hijrah 1429H

kenapa aku tak ucapkan selamat tahun baru arituh? sebab aku tunggu tarikh nih. barulah betul tahun baru. harap tahun nih akan membuka pintu rezeki kepada aku, dah hubungan aku antara keluarga dan tersayang akan terus utuh. selamat berkenalan kawan2 baru, selamat mengeratkan persahabatan untuk kawan2 lama. aku sayang kamu semua! salam tahun baru dari aku untuk semua!

yang ikhlas
elly (lelaki kacak yg suke melihat kekacakan diri sendiri sahaja *sombong*)



9 comments:

bentara said...

Selamat tahun baru kembali... semoga dimurahkan rezeki dan semoga tahun ni perangai lagi baik dari tahun lepas!

Elly Rocker said...

moga tahun nih rezeki kau dan aku juga bertambah enche sam art of death dari the legendary krenmaut.. AMINNNN!!!

aku suke panggil ko sam art of death, pasal teringat plak zaman2 aku kontek ko dulu.

azreen_hc77 said...

selamat berhijrah!!
moga tahun baru lebih baik...
bunga puding kirikanan..hehehe

camera obscura said...

persal ko nampak kurus kat sini? ko photoshop kan diri ko ker??

Elly Rocker said...

azreen : selamat jugak ke atas kamu :p harap2 begitulahh.. moga tahun nih byk rezeki, dan cd boleh jual byk2! haha!

boi : cuih! ko pun tau aku mane reti gune photoshop, kemungkinan aku kini dah makin kacak. ade rupa mcm lelaki latino tak?

mentallyaddicted said...

selamat tahun baru!
hmm kacak dan terkacak sungguh!

PertMuffin said...

aahhh!!! kacak tak menjamin kebahagiaan masa depan!! *menjeling mak hayam elly maslin*

Nadia said...

comeyynye!...;-)heheh..nape le mike tak ajak teman lepak skali kat lost world tu?..btw, raya cina ni teman balik ipoh, meh le lepak-lepak.

Zam tecinta said...

selamat tahun baru. lupa wish birthday ang aritu. hepi birthday elly. :)

rase cam semalam aje kta kenal. rase cam semalam aje kta lepak kat SYJ bazar bulat. rase cam semalam aje myspace x wujud. tapi...

ia tetap berlalu. bersama pengalaman manis mahupun pahit.

x perlu pandang belakang byk sgt. sebab yang didepan masih byk perlu difikirkan. minda perlu optimistik.
supaya lebih maju.

salam maal hijrah 1429.

p/s; jom celen sape kawen dulu...hahaha