Photobucket

Wednesday, August 8, 2007

Sebuah Kisah Klasik Untuk Masa Depan... Empirean since 1999




assalamualaikum.. arini aku tetibe teramat dan sgt2 moody.. selepas mengumpat2 dgn boi.. aku terase sesuatu.. sesuatu yg aku selama ini cube buat2 lupe.. sebenarnya aku tak lupe.. tapi aku pura2 buat tak kesah.. aku rindu kawan2 aku.. siyes aku rindu.. terase rindu yg amat sgt.. rase mcm baru semalam je kite berkumpul, bergath, makan bersama2, ketawa bersama2, sedih bersama2.. tersentak terus jantung aku bile teringatkan korang.. aku rindu korang.. :( aku rindu empirean.. aku rindu sgt... ai.. mengalir pula airmata nih.. ya.. aku memang seorg yg sensitif.. dan aku sgt sensitif bile mengingatkan korang.. aku rindu korang sahabat.. aku rindu.. maafkan aku kerna aku menghilangkan diri.. aku nak cari life aku.. maaf jika aku tak balas msg korang.. kerana aku nak lawan perasaan rindu nih.. dan hari ini aku tak mampu.. aku kalah.. aku sayang korang! sampai mati aku sayang korang sahabat.. sampai masa nanti, bila kita dah tua.. aku harap kite boleh gath.. mungkin untuk kali terakhir.. dan untuk mengucapkan sayang aku pada korang. empire tetap dalam hati aku.. sampai aku mati.. sampai jumpa kawanku.. semoga kita selalu.. menjadi sebuah kisah klasik.. untuk masa depan.. i love you all empireans..

khas buat kawan2 di #empire_records webnet. lagu tema channel kite.


Jabat tanganku
Mungkin untuk yang terakhir kali
Kita berbincang tentang memori di masa itu

Peluk tubuhku
Usapkan juga air mataku
KIta terharu seakan tiada bertemu lagi

Bersenang-senanglah
Kerna hari ini yang kan kita rindukan
Di hari nanti
Sebuah kisah klasik untuk masa depan
Bersenang-senanglah
Kerna waktu ini yang kan kita banggakan
Di hari tua…. Ohh

Sampai jumpa kawanku
Semoga kita selalu
Menjadi sebuah kisah klasik
Untuk masa depan

Mungkin diriku
Masih ingin bersama kalian
Mungkin jiwaku
Masih haus sanjungan kalian


11 comments:

::chinozzz:: said...

hmmm...
mencari diri juga ko yaa..
bagussla...
that y aku kata...
kawan segalanya kan..!!!
hmmm...
bagusla..kenang kawan tu...
pic tu pon old school gila..
hak.hak...
art pun keding gila plak aku tgk..
huhuh

parttimehousewife said...

*peluk elly kuat2 sampai penyek*

dah dah...jgn nangis..we will always be friends!

fara[the]bugbuster said...

ko tak rindu aku ke ellissa?

PertMuffin said...

bodoh!!!!!!!!
jangan buat aku sedih..!!!!

aaai....sangat hebatnya kenangan diwaktu itu...

there is something to remember...
sobb...~~ sobb...~~

sekarang empire dah masuk generasi ke 2.. hohoho...!!

dimulai dengan babe lissa, seri delaila, dan beberapa org baby lagi yg akan lahir tak lama lagi... hoooooooo!!! bagusss!!! *mata bersinar*

anak bayi kau saja yg tak keluar2 lagi!! *menjeling*

Elly Rocker said...

chinozzz : kami memang sgt2 rapat chinozzz.. terlalu rapat.. bahkan adik beradik pun tak rapat mcmana kami rapat sekarang.. aku sayang EMPIREANS!

partimehousewife : *pelukkk die kuat2 sampai lembik* raya tahun nih elly dtg beraya.. okeh? tenkiuu budak tak reti jerit :)

farapembunuhserangga : oh oh? aku cuba nak merindui kau.. tapi boi dah letak pisau di belakang ku.. nampaknya aku hanya boleh cakap hai saja pada kau :) setan boi!

pertmuffin band yg gagal : kakek.. aku rindu buat lawak besama kau di kedai ahyong (mama angkat empireans).. :( masih teringat lagi ilmu cantuman badan di tkk..

PertMuffin said...

aah..! benar...nanti aku cari balik gambar2 lama kat tkk...aku tepek kat blog..

aksi cantuman badan ala Bring It On yg amat menjelikkan!!

tapi....sangat rindu pada semua itu... *airmata pun menitis*

p/s: Pertmuffin band yg hebat tau tak??!!! kami terlibat dalam Woodstock 2008, faham!!?

PemudaUmnoTaiping said...

elly ku linkkan blog mu ke blog ku karena kau seorang sahabat.

http://sangkut2.blogspot.com
meme muzamir manson
raincity

Elly Rocker said...

oh oh? meme ku si stooges stamps?

meni-strit-pricer said...

ai..semlm hawa ckp pasal pertmuffin,skrg kau ckp pasal empire.adakah ini ialah musim perasaan kisah lampau?jgn dikenang abg khalid mardham bey tu.kof!sebenarnya aku pun asikla bukak lagu zmn2 tu.hei!tapi beraninya kau kutuk pertmuffin!ben gagal kau ckp?!jahanam!kami bakal beraksi hebat di woodstore (kedai mamak di tempat aku)kof!ha jaga2! (-_-;)
p/s:aku ada cebisan logfile #.oleh kerana sgt rare dan antik,aku letak di ebay.silalah bid.heihei!

robet smit said...

the friends we've lost n the friends we've found...along the way...hei, those were the days...
wah wah...ni gambo maser perut ko tak sebesar beruang madu lagi nih..
gambo kawen wan aku bagi nanti..tak abih edit lagik..

arieyya said...

hhahahahahahaha...